Burak Deniz İle Serenay Sarıkaya Aşk Mı Yaşıyorlar? İşte O İddia!

Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya aşk mı yaşıyorlar? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Deniz Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile buluşunca aşk iddiaları gündeme geldi Peki Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya aşk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya aşk mı yaşıyor? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Deniz Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile buluşunca aşk iddiaları gündeme geldi. Son dönemde manken Didem Soydan ile yaşadığı ayrılıkla gündemde olan ünlü oyuncu Burak Deniz Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile buluşunca aşk iddiaları gündeme geldi. Peki Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya aşk mı yaşıyor? Cevaplar haberimizde..

 

burak deniz serenay sarikaya ile ask mi yasiyor 1

 

Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya aşk mı yaşıyor?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Burak Deniz Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile buluşunca aşk iddiaları gündeme geldi. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda keyifli bir akşamdan fotoğrafları takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu Burak Deniz Didem Soydan ile ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile buluşunca aşk iddialarını gündeme getirdi. Instagram sayfasından yaptığı paylaşıma Serenay Sarıkaya'nın "This is Adana business" yorumunda bulunduğu paylaşım, sosyal medyada gündem oldu. 

 

burak deniz serenay sarikaya ile ask mi yasiyor 2

 

İşte o paylaşım;

 

burak deniz serenay sarikaya ile ask mi yasiyor 3

 

 

burak deniz serenay sarikaya ile ask mi yasiyor 4