Border Collie Fiyatları 2023!

Border Collie Fiyat 2023 yılında ortalama olarak 4000 TL’den başlayıp 10.000 TL’ye kadar gider. Bu fiyat değişikliğini etkileyen pek çok faktör bulunur. Fiyatı önemli derecede etkileyen faktörler arasında olan yaş, köpeğin net fiyatını belirler.

 

Konuya ek olarak köpeğin şecereli olması ve aşılarının tam olup olmadığında aynı şekilde fiyatı önemli ölçüde etkiler. Köpeğin fiyat aralığını belirleyen bir diğer faktör ise sağlık durumudur. Kalıtsal hastalık konusu fiyatı aşağı çeken bir unsurdur. Aynı şekilde aşıları tam olmayan bir köpeğin fiyatı da uygun olabilir.

 

Border Collie fiyat olarak diğer köpeklere göre daha uygundur. Bu nedenle çok sık tercih edilir. Hem görünüş olarak hem de karakter olarak sahibi ile iyi iletişim kuran bir köpek cinsidir.

 

borde collie fiyatlari 2023

 

Border Collie fiyat konusunda yavruluk döneminde daha uygundur. Yavru iken alındığında pek çok avantaj beraberinde gelir. Hem fiyat olarak hem de ev içi kurallara ve yaşama uyum ile ilgili kolaylık sağlanmış olur. Border Collie fiyat 2023 yılında uygun fiyatlı köpek cinsleri sıralamasında yer alır. Yavruların yetişkinlere göre daha uygun fiyata sahiplendirildiğini söylemek mümkündür.

 

Yavru Border Collie çok uysal yapılı olduğu için eğitimi oldukça kolaydır. Zeki ve hareketli yapısı  zor komutları kısa sürede almasına yardımcı olur. Sürekli olarak kendini geliştiren bir köpek cinsidir. Uykuyu çok sever. Zaman zaman sahibine karşı yoğun duygular besleyebilir. Bu zaman dilimlerinde ekstra fazla ilgi ve oyun ile köpek desteklenmelidir.

 

borde collie fiyatlari 2023

 

Sizde ailenize bir Border Collie Yavrusu dahil etmek idstiyorsanız hemen linki ziyaret edin derim : www.patibul.com/28/border-collie

 

Yabancı kişilere karşı temkinli yapıları ve kendilerini koruma içgüdüleri oldukça gelişmiştir. Yabancılara karşı her zaman temkinli yaklaşırlar. Yürüyüş zamanlarında yeni şeyler keşfetmek çok hoşlarına gider. Ev yaşamına uyumlu olmaları yönünden sıklıkla tercih edilen köpek türleri arasında yer alır. Tercihe bağlı olarak bahçede de beslenebilir.

 

borde collie fiyatlari 2023

 

Her zaman atik ve dikkat çekici görünürler. Oyun oynarken yada basit komutları yerine getirirken sahibi ile bağı güçlenir. Yaptığı güzel işten ödül aldıktan sonra kendini daha iyi hisseder. Bu nedenle eve geldiği ilk dönemlerde yaptığı her olumlu davranışa bir ödül vermek aradaki dostluk bağını pekiştirir.

 

Birbirinden güzel ve sağlıklı yavru köpekler içinde mutlaka ziyaret etmenizi önereceğimiz bir link daha bırakıyorum : www.patibul.com/1/kopek-ilanlari

 

Not: Ücretli içeriktir. Yasal sorumluluk kabul edilmez. 



Etiketler: