Beyza Gemici Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Beyza Gemici kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Beyza Gemici ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Beyza Gemici kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Beyza Gemici kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Beyza Gemici ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Beyza Gemici ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Beyza Gemici kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

beyza gemici kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Beyza Gemici kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Beyza Gemici kimdir? 2001 yılında dünyaya gelen ünlü fenomen Beyza Gemici, 19 yaşındadır. Eğlenceli içerikleri ile dikkat çektiği kadar güzelliği ve fiziği ile de dikkat çekmektedir. Beyza Gemici boy, kilo bilgisi de oldukça merak edilmektedir. Beyza Gemici boyu kaç sorusu ise sıklıkla sorulmaktadır. Net olarak boy bilgisine sahip olmadığımız Beyza Gemici boy uzunluğu 1,70 cm civarındadır. Beyza Gemici’nin 52 kilogram civarı olduğu tahmin edilmektedir. Giresunlu olduğu bilinen ve uzun bir süre burada yaşadığı bilinen Beyza Gemici, yakın zamanda İstanbul’a taşınmıştır. Hayvanlara olan sevgisi ile de ön plana çıkan Beyza Gemici, birden fazla evcil hayvana sahiptir. Kedilerini sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflar ile takipçilerine gösteren Beyza Gemici her yönü ile gündemden düşmemekte ve takipçi sayısını yükseltmektedir. Beyza Gemici, 19 yaşında bir sosyal medya fenomenidir. Tik Tok, Twitch, Instagram, Facebook, Vsco ve Twitter hesapları ile ön plana çıkmaktadır. Beyza Gemici sevgilisi bilinmemektedir. 2001 doğumlu olan Beyza Gemici 170 cm ve 52 kg civarında vücut ölçülerine sahip olduğu bilinmektedir. Aslen Giresunlu olduğu bilinen Beyza Gemici İstanbul’da yaşamaktadır. Instagram üzerinden 110 bin takipçiye sahip olan güzel influencer, Twitch üzerinden ise 26 bin takipçiye sahiptir. Twitter ve facebook hesaplarını da aktif olarak kullanan Beyza Gemici, Twitter üzerinden 3.075 takipçiye Facebook üzerinden ise 623 takipçiye sahiptir. Güzel sosyal medya fenomeni Beyza Gemici Tik Tok hesabını da aktif olarak kullanmaktadır. 29,5 bin takipçiye sahip olan Beyza Gemici, 284,7 bin beğeni sayısına sahiptir. Bu hesapların yanı sıra VSCO hesabını da aktif olarak kullanan Beyza Gemici, paylaşımlarına devam ederek her geçen gün takipçi sayısını yükseltmektedir. Bu yazımızda güzel Twitch yayıncısı Beyza Gemici hakkında merak ettiklerinizi yanıtlamaya çalıştık. Yazımızın devamından Beyza Gemici sosyal medya hesaplarına da ulaşabilirsiniz.



Etiketler: