Beyran Nasıl Yapılır?

Youtube'da yayınladığı yemek tarifleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber İdil Yazar, yayınladığı videosunda Gaziantep sofrasının meşhur yemeği beyranın yapımını öğrendi. 

 

Youtube'da yayınladığı yemek tarifleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber İdil Yazar, yayınladığı videosunda Gaziantep sofrasının meşhur yemeği beyranın yapımını öğrendi. Son dönemde yayınladığı yemek tarifleri ile adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber İdil Yazar, yayınladığı videosunda Gaziantep sofrasının meşhur tariflerinden beyranın yapımını öğrendi. 

 

Beyran nasıl yapılır? İdil Yazar bu videosunda en güzel ve en lezzetli beyran tarifi nedir sorusuna yanıt bulmak için Gaziantep'e gitti. Gaziantep mutfağının en meşhur yemeklerinden bir tanesi olan Beyran için herkes Metanet lokantasını önerdi. Günün her öğününde afiyetle yiyebileceğiniz Beyran gerçekten herkesin seveceği lezzetler arasında yer alıyor. Ünlü Youtuber Metanet lokantısında Beyran tarifini öğrendikten sonra soluğu mutfakta aldı. Evde Beyran yapmak istiyorsanız bu videoyu sakın kaçırmayın!

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.