Midway Savaşı Aslında Ne?

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında bu kez yakında gösterime girecek Midway filminin hareketle Midway savaşnın bilinmeyen hikayesi hakkında detaylı bilgiler verdiler. 

 

Youtube'da yayınladıkları içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları videolarında bu kez yakında gösterime girecek Midway filminin hareketle Midway savaşnın bilinmeyen hikayesi hakkında detaylı bilgiler verdiler. Son dönemde yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde bu kez yakında gösterime girecek Midway filminin hareketle Midway savaşnın bilinmeyen hikayesi hakkında detaylı bilgiler verdiler. 

 

Ülkemiz için en önemli savaş ve zaferlerden biridir Çanakkale Savaşı. Nasıl ki atalarımız sayesinde o kıyılarımız bizim topraklarımızda kalmaya devam ettiyse, ülkenin bölünmezliği korunduysa,, Amerika da böyle bir dönemden geçti. Birazdan anlatacakları savaş, Amerika’nın bugünkü Amerika olma, Pasifik’teki tek etkili güç haline gelme ve Batı kıyılarını korumadaki en önemli ama üzerine çok da konuşulmamış, Gerçekçi bir filmi hiç yapılmamış bir savaş. 29 Kasım’da vizyona girecek olan ve basın gösteriminde izleme firsatı bulduğumuz Midway filmi sayesinde, bu savaşın yıkıcılığından ve savaş anında stratejik hareket etmenin; dakikaların bile ne kadar önemli olduğunun, savaş esnasında iki tarafın da nasıl psikolojilere büründüğünü görmüş olduk.

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.