Ben Bu Cihana Sığmazam Hüsnü Cancal Adnan Biricik Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Ben Bu Cihana Sığmazam Hüsnü Cancal Adnan Biricik kimdir? ATV'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde canlandırdığı Hüsnü Cancal karakteriyle dikkat çeken oyuncu Adnan Biricik ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Adnan Biricik kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Hüsnü Cancal Adnan Biricik kimdir? ATV'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde canlandırdığı Hüsnü Cancal karakteriyle dikkat çeken oyuncu Adnan Biricik ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Adnan Biricik kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ben bu cihana sigmazam husnu cancal adnan biricik kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Hüsnü Cancal Adnan Biricik kimdir?

 

Adnan Biricik kimdir? Adnan Biricik 9 Haziran 1959 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüzde 64 yaşındadır. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Daha önce Kurtlar Vadisi, Güz Sancısı, Şüphe, Böyle Bitmesin, Kızılelma, Racon, Pinhan, Payitaht Abdülhamid, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Sıfırıncı Gün, Akif gibi yapımlarda rol almıştır.