Ben Bu Cihana Sığmazam Erman Barka Levent Özdilek Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Ben Bu Cihana Sığmazam Erman Barka Levent Özdilek kimdir? ATV'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde canlandırdığı Erman Barka karakteriyle dikkat çeken oyuncu Levent Özdilek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Levent Özdilek kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Erman Barka Levent Özdilek kimdir? ATV'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde canlandırdığı Erman Barka karakteriyle dikkat çeken oyuncu Levent Özdilek ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Levent Özdilek kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ben bu cihana sigmazam erman barka levent ozdilek kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Erman Barka Levent Özdilek kimdir?

 

Levent Özdilek kimdir? Levent Özdilek 14 Ocak 1955 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Burcu Oğlak’tır. Günümüzde 67 yaşında olan ünlü oyuncu Levent Özdilek yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tamamlamıştır. Daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Meleklerin Aşkı, Kırmızı Oda, Kuruluş Osman, Adanalı, Kavak Yelleri gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram'da leventozdilek ismiyle paylaşımlarına devam eden Levent Özdilek'in bu mecrada 71.6K takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine BE Management ajansına bağlı olarak sürdürmektedir.