Ben Bu Cihana Sığmazam Eşref Sandıkçıoğlu Bahtiyar Engin Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Ben Bu Cihana Sığmazam Eşref Sandıkçıoğlu Bahtiyar Engin kimdir? ATV'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde canlandırdığı Eşref Sandıkçıoğlu karakteriyle dikkat çeken oyuncu Bahtiyar Engin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Bahtiyar Engin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Eşref Sandıkçıoğlu Bahtiyar Engin kimdir? ATV'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde canlandırdığı Eşref Sandıkçıoğlu karakteriyle dikkat çeken oyuncu Bahtiyar Engin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Bahtiyar Engin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ben bu cihana sigmazam esref sandikcioglu bahtiyar engin kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Eşref Sandıkçıoğlu Bahtiyar Engin kimdir? 

 

Bahtiyar Engin kimdir? Bahtiyar Engin 13 Ağustos 1965 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüzde 57 yaşında olan oyuncu Bahtiyar Engin aslen Orduludur. Eğitimini 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Eğitim Fakültesinde tamamlamıştır. Daha önce Tutunamayanlar, Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu, Kuruluş Osman, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Menajerimi Ara, Anka, Bandırma Füze Kulübü, Benim Babam Bir Kahraman gibi yapımlarda rol almıştır.