Belçika Milli Takımı'nda Kavga! De Bruyne İle Eden Hazard Birbirlerine Girdiler!

Katar 2022 Dünya Kupası'nda Fas'a 2-0 mağlup olan Belçika Milli Takımı'nda yıldız futbolcular Vertonghen ile birlikte Eden Hazard ve Kevin De Bruyne'un soyunma odasında kavga ettiği belirtildi.

 

Katar 2022 Dünya Kupası'nda Fas'a 2-0 mağlup olan Belçika Milli Takımı'nda yıldız futbolcular Vertonghen ile birlikte Eden Hazard ve Kevin De Bruyne'un soyunma odasında kavga ettiği belirtildi. Katar 2022 Dünya Kupası'nda Fas'a 2-0 mağlup olan Belçika Milli Takımı'nda yıldız futbolcular Vertonghen ile birlikte Eden Hazard ve Kevin De Bruyne'un soyunma odasında kavga ettiği belirtildi.

 

Soyunma odasında kavga!

 

Dünya Kupası'nda ekiplerden Belçika'da Fas yenilgisi sonrası takımın yıldız isimlerinin kavga ettiği ortaya çıktı. Belçika'nın Fas'a 2-0 yenildiği maç sonrası ortalık karıştı. Belçika'nın deneyimli isimlerinden Vertonghen ile birlikte Eden Hazard ve Kevin De Bruyne'un soyunma odasında kavga ettiği belirtildi. Kavgayı ise Romelu Lukaku'nun ayırdığı ifade edilirken Belçika basınına konuşan teknik direktör Roberto Martinez haberleri doğruladı. İspanyol hoca yaptığı açıklamada, "Şu anda takım içinde bir gerginlik olduğu doğru" dedi. Martinez, "Bu insanlar yüksek egoları olan kişiler. Dünyanın en zorlu soyunma odalarından birine sahibiz." diye konuştu.