Batuhan Karacakaya'dan Yağmur Banda Açıklaması! Ne Dedi?

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm hızıyla devam ederken, Ünlüler Takımı'nda yer alan ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya ile Gönüllüler Takımı'ndan Yağmur Banda'nın aşk yaşadıkları iddia edilmişti. Karacakaya yaptığı açıklamada konuya ilk kez değinirken kimseyle adımı yan yana geçirmeyin dedi. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 tüm hızıyla devam ederken, Ünlüler Takımı'nda yer alan ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya ile Gönüllüler Takımı'ndan Yağmur Banda'nın aşk yaşadıkları iddia edilmişti. Karacakaya yaptığı açıklamada konuya ilk kez değinirken kimseyle adımı yan yana geçirmeyin dedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya aynı yarışmada rakip takımda yarışan Yağmur Banda ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verirken kimseyle ismimi yan yana geçirmeyin dedi. 

 

Kimseyle adımı yan yana geçirmeyin!

 

Survivor yarışmacıları arasında yer alan Batuhan Karacakaya ile rakip takımındaki Yağmur Banda'nın aşk yaşadığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu iddialar hakkında ilk kez konuşan ve hayranlarına seslenen Batuhan Karacakaya, "Ben yarışmaya kupa almaya geldim. Ben oraya sevgilim veya bir kız arkadaşım olsun diye gelmedim. Beni birileriyle ne kadar yakıştırıyor olursanız olun kimseyle adımı yan yana geçirmeyin" dedi.