Bahar Candan Danla Bilic'in Kendisini Kanalına Davet Ettiğini Ama Kabul Etmediğini Söyledi!

Youtube'da yayınladığı Gıybet Mi? programlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Berkay Demirci, yayınladığı yeni videosunda İşte Benim Stilim adlı yarışma programıyla ünlenen Bahar Candan'ı konuk ederken, Candan Danla Bilic'in kendisini arayıp Youtube kanalında konuk etmek istediğini fakat bunu kabul etmediğini söyledi. 

 

Youtube'da yayınladığı Gıybet Mi? programlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Berkay Demirci, yayınladığı yeni videosunda İşte Benim Stilim adlı yarışma programıyla ünlenen Bahar Candan'ı konuk ederken, Candan Danla Bilic'in kendisini arayıp Youtube kanalında konuk etmek istediğini fakat bunu kabul etmediğini söylediSon dönemde yayınladığı ilginç magazin röportajlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Berkay Demirci, yayınladığı yeni videosunda İşte Benim Stilim adlı yarışma programıyla ünlenen Bahar Candan'ı konuk ederken, Candan Danla Bilic'in kendisini arayıp Youtube kanalında konuk etmek istediğini fakat bunu kabul etmediğini söyledi.

 

Bahar Candan gerçekte kim? 

 

Ünlü sosyal medya fenomeni Bahar Candan'a gerçekte nasıl biri olduğunu sorarken Candan kendisiyle ilgili "Ben 176 cm'im, beni görenler sen gerçekten Bahar Candan mısın? diye soruyorlar, kimse benim bu boylarda olduğuma inanmıyor. Türkiye'm kötü olsun istiyorlar, insanlar benim daha genç olmamı istiyorlar.  Ben sporda çok yetenekliyim. Ekselsiyonum çok gelişmiş. Bu doğuştan gelen bir yetenek yani esnemeden geriye doğru kırılabiliyorum. Bacaklarım küçükken çok esnekti ilerleyen yaşlarda çünkü bu değişebiliyor, kilo alabiliyorsun. Orası kapanabiliyor. Bacaklarım evet esnekliğimi kaybettim ama gençken ben hatırlıyorum, artık biraz yaş aldım artık 20 demek yani büyük olmuyor" ifadelerini kullandı. 

 

Bahar Candan gerçekten ünlü mü? Danla Bilic beni Youtube kanalına davet etti! 

 

Berkay Demirci Bahar Candan'a gerçekten ünlü olup olmadığını sorarken "Yani bence bunu hiç çekinmeden söyleyebilirsin bence hatta gaza da gelebilirsin. Baya ünlü biriyle oturuyorsun şuan ben herkese gelmem. Danla Bilic beni Youtube kanalına davet etti bildiğin gibi hatta arayıp da konuştu ama ben biraz çekindim.  

 

Peki neden?

 

Bir Danla Bilic fanı olarak onunla karşı karşıya gelmek konusunda korku duydum çünkü kız çok agresif. Bazen benim de agresif davranışlarımı görmüş olabilirsiniz sosyal medyada böyle arkadaşlarımla Acarlar'da filan böyle partilerken şaka yapmış olabilirim ama farklı bir agresiflikten bahsediyorum. Yani böyle sözleriyle insanı rahatsız etmek istiyor. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.