Ömür Gedik İnsan Da Bir Virüs Olabilir Mi? Diye Sordu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsüyle mücadele devam ederken, ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik'in Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda insanı da corona virüsü gibi bir çeşit virüse benzetmesi sosyal medyada olay oldu. 

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsüyle mücadele devam ederken, ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik'in Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda insanı da corona virüsü gibi bir çeşit virüse benzetmesi sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve yazar Ömür Gedik'in Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda insanı da corona virüsü gibi bir çeşit virüse benzetmesi sosyal medyada olay oldu.

 

İnsan da bir çeşit virüs olabilir mi! 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Dünyaya, doğaya, bütüne faydalı olmadığımız için, tam tersine dengeyi bozduğumuz, acımasız olduğumuz, zarar verdiğimiz için insan da bir virüs olarak algılanıyor olabilir mi acaba? Ne dersiniz?" ifadelerini kullanan Gedik bu paylaşımıyla sosyal medyada olay oldu.

 

İşte o paylaşım;