Badem Yağlı Şampuan Nedir? Nasıl Kullanılır?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de saçtır. Güzelliğe önem veren kadınlar badem yağlı şampuan kullanıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği badem yağlı şampuan  sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu ürün nedir? Ne işe yarar? İşte cevabı haberimizde...

 

Badem yağının saçı besleme ve nemlendirme özelliğinden esinlenen badem yağı özlü şampuanlar, sağlıklı görünen uzun saçlar için saçı kökten uca besleyerek saç kırılmalarını önler, saçların doğal gücünü korumaya yardımcı olurken sağlıklı bir parlaklık verir.

 

Badem yağlı şampuan ne işe yarar?

 

Yüksek oranda protein içermesi sayesinde badem yağı, hasar görmüş ve yıpranmış saç tellerini onarmaya yardımcı olur. İçeriğindeki Omega 3 yağ asitleri, saç derisini nemlendirir ve besler. İhtiyaç duyduğu nem ve besin desteğini alan saçlarınız da daha sağlıklı ve güçlü bir şekilde uzayabilir.

 

Badem yağlı  şampuan nasıl kullanılır?

 

Bir miktar şampuanı ıslak saça uygulayın. Saçınıza nazikçe masaj yaparak köpürtünüz. Ilık su ile iyice durulayınız. Gerektiği takdirde 2. kez tekrarlayınız ve saçınızda 2 dakika bekletiniz.

 

Badem yağlı şampuan saça zarar verir mi?

 

Badem yağı, içerisinde bulunan E vitamini sayesinde saç köklerini besler, kırılmaları ve dökülmeleri önler, saç tellerini nemlendirir. Saçların daha parlak görünmesinde faydalıdır. Badem yağı saçların daha hızlı uzasını sağlar. Yıpranmış ve cansız saçları onarıp hacim kazanmasını sağlar.

 

Badem yağlı şampuan saça iyi gelir mi?

 

Badem yağı da içerisinde bol miktarda E vitamini bulundurduğu için saçlara hayat veriyor denebilir. Saç köklerini besleyen bu yağ, saçların çok daha güçlü olmasını sağlar. Koparak ve kırılarak dökülmeleri önlediği için saçları gürleştirir. Nemlenen saç derisinde kepek sorunu ortadan kalkar.

 


Etiketler: