Bade İşçil'den Dikkat Çeken Lahmacun Açıklaması! Evde Yapar Beach'te Yerim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bade İşçil önceki gün objektiflere yansırken lahmacun açıklamasıyla dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bade İşçil önceki gün objektiflere yansırken lahmacun açıklamasıyla dikkat çekti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Bade İşçil önceki gün objektiflere yansırken lahmacun açıklamasıyla dikkat çekti. 

 

Milliyet’ten Umut Ünver’in haberine göre, Önceki gün bisikletiyle turlarken görüntülenen ünlü oyuncu Bade İşçil, popüler tatil bölgesinin pahalılığı ve lahmacunun 475 TL’den satılacağı haberleri hakkında konuştu. Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı'nda görüntülendi. Oyuncu, "Yürüyüş yaptım, kendime hedef koydum İstinye’ye gidip alışveriş yapıp geri geleceğim diye. Ama çok sıcak, yüküm de biraz ağır oldu, bisikletimin sepetime koydum yükümü geldim” şeklinde konuştu. Oyuncu, bisikleti geri bırakmak istediği park istasyonunun çalışmadığını görünce sorun yaşadı. Yetkililerle telefonla görüşerek durumu anlatan oyuncu, en yakın park istasyonuna yönlendirildi.

 

'YERLERE BIRAKIP GİDİYORLAR' 

 

Boğaz'da gezerken sokağa atılan çöplere sosyal medya hesabı üzerinden sitem dolu sözler sarf eden İşçil, "Balık tutuyorlar. Arada ben de tutuyorum oğlum da çok seviyor. Biz de tutalım yiyelim falan diye.” "Tamam tutmaya tutalım ama bazen burası çok kalabalık oluyor, insanımız bayram oluyor. Hafta sonu oluyor burada yiyorlar, içiyorlar. Çekirdekleri çitleyip yerlere atıp bırakıp gidiyorlar" dedi.

 

ATILAN KANCALARI TOPLUYORUM' 

 

Çöpleri kendisinin elinden geldiğince topladığını söyleyen İşçil, "Sigara izmaritlerini toplamıyorum, dürüst olayım. Atılan kancaları topluyorum özellikle. Sokak hayvanları var, kediler, köpekler. Kendi köpeğim de var. Buraya atılan kancalar batıyor. Bir iki kere benim köpeğime de takıldı. Ben o gün mesajı paylaşırken daha duyarlı olmalarını istedim. Çünkü o kancalar girdiği zaman çıkmamak üzere olduğu için çok zarar verir, parçalar çıkarken" diye konuştu. Tatil programı sorulan Bade İşçil, "Azur ve babasının bir yurt dışı programı olacak. Benim de öyle bir planım var” diye konuştu.

 

'MUTFAKTA YETENEKLİYİM' 

 

Tatilin büyük bir bölümünü Bodrum’da geçirdiği hatırlatılan Bade İşçil’e Bodrum’un pahalılığı ve lahmacun fiyatlarının 475 TL’den satılacağı haberleri hatırlatılınca, "Ben lahmacunumu evde yapar, gider beach’te yerim. Mutfakta yetenekliyim” şeklinde konuştu. Oyuncu, daha önce lahmacun yaptığını sözlerine eklemeden geçmedi.



Etiketler: