Ayşe Özyılmazel Ahlak Bekçiliği Yapma Eleştirilerine Yanıt Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son zamanlarda adından sık sık söz ettiren ünlü gazeteci Ayşe Özyılmazel dün Hürriyet gazetesinde yapılan Defne Samyeli haberi sonrası yaptığı eleştirilen yüzünden kendisine yöneltilen "Ahlak bekçiliği yapma" eleştirisine sessiz kalmadı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son zamanlarda adından sık sık söz ettiren ünlü gazeteci Ayşe Özyılmazel dün Hürriyet gazetesinde yapılan Defne Samyeli haberi sonrası yaptığı eleştirilen yüzünden kendisine yöneltilen "Ahlak bekçiliği yapma" eleştirisine sessiz kalmadı. Ayşe Özyılmazel, dün kendisine gelen “Kanser hastası bir kadını eşinden ayırdın, ah aldın! Ahlak bekçiliği yapma” tepkilerine isyan etti!

 

Ayşe Özyılmazel Twitter sayfasından konuyla ilgili uzun bir yazı kaleme alırken "9 senedir ne yapsam, kimi sevmeye kalksam karşıma bu çıktı. Kimse benimle çalışmadı. Kimse elimi tutup sevgilim demek istemedi. Bir kadının hayatını böyle yerle bir ettiniz işte. Sevilme, sığınma ihtiyacım beni bu tuzağa düşürdü. Kadınlarda olan bir şey bu maalesef. Babamdan görmediğim ilgiyi, şefkati buldum sanmıştım. Allah’a ve kendime inanmayı bu süreçle öğrendim. Bugün artık susmamayı seçiyorum. Çünkü ömrümü daha fazla harcatamam." ifadelerini kullanırken bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte Ayşe Özyılmazel'in o açıklaması;