Ayda'nın Yeni Åžarkısı Fedai Listelere Üst Sıradan GiriÅŸ Yaptı!

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Ayda, yeni ÅŸarkısı Fedai ile listelere üst sıralardan giriÅŸ yaptı. 

 

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Ayda, yeni ÅŸarkısı Fedai ile listelere üst sıralardan giriÅŸ yaptı. Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Ayda, yeni ÅŸarkısı Fedai ile listelere üst sıralardan giriÅŸ yaptı. 

 

ayda nin yeni sarkisi fedai listelere ust siralardan giris yapti

 

Asıl sürpriz Youtube'dan!

 

Ünlü ÅŸarkıcı Ayda, çıkardığı son single'ı 'Fedai' ile listeleri salladı. Henüz birkaç gün önce 'Two Way'den çıkardığı ÅŸarkı, Spotify'ın en büyük listelerinde yayınlanmaya baÅŸlayan ve 48 saat içinde milyonlarca dinlenme sayısına ulaÅŸan Ayda'ya en büyük sürpriz Youtube'dan geldi. Mayıs ayında çıkaracağı single için Youtube After party yapmak istediÄŸini iletti. Dünyada ilk kez yapılmaya baÅŸlayacak konsept için Ayda'yı seçen Youtube, 'Fedai' ÅŸarkısı için bu partiyi yapacaktı. Ancak ÅŸarkının çıkış tarihinin ertelenememesinden dolayı, Mayısta çıkaracağı single'ı için el sıkışıldığı öÄŸrenildi!



Etiketler: