Erbey Yeni Şarkısı Karalım'ı Yayınladı!

Son dönemde yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Erbey, yeni şarkısı Karalım'ı tüm dijital platformlarda yayınladı. 

 

Haber: Sedat Sarıkaya

 

Son dönemde yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Erbey, yeni şarkısı Karalım'ı tüm dijital platformlarda yayınladı. Son dönemde yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Erbey, yeni şarkısı Karalım'ı tüm dijital platformlarda yayınladı. 

 

Erbey yeni teklisi Karalım’ı Believe Music etiketiyle tüm dijital platformlarda video klibiyle birlikte yayımladı. Karalım, unutamadığımız, hafızamızın bir yerinde kalmış eski anıların, içimizde bıraktığı farklı duyguları anlatıyor.

 

Sözü ve müziği Erbey’e düzenlemesi Lüftü Bayülken’e ait Karalım, 4 yıl verilen müzikal aranın ilk ürünü. Karalım giden sevgilinin ardından duyulan özlemin ve hatıraların dile getirildiği duygusal bir şarkı .Şarkının düzenlemesi Erbey'in  tarzında ve güncel soundlar ile desteklendi.

 

Şarkının video klibi soğuk ve yağmurlu bir sonbahar günü Çatalca'da ve Kilyos'ta çekild. 10 saat süren video klip çekimlerin dış planları havanın aşırı soğuk olmasına rağmen geç saatlere kadar devam etti. Set sonunda Erbey, soğuktan dolayı iki gün hasta yattı.

 

erbey yeni sarkisi karalim i yayinladi

 

Esas sürpriz Haziran’daki albüm

 

İki ayda bir şarkı yayınlamak üzere takvim oluşturan Erbey, esas sürprizini Haziran ayına sakladı. Günümüzdeki hıza ayak uydurmak için tekli şarkılarını yayınlamaya devam edeceğini söyleyen Erbey, uzun zamandır üstünde farklı müzisyenlerle çalıştığı albümü içinde stüdyoda çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

Profesyonel kariyerinin 25. Yılına özel hazırladığı bu albümde farkı güç birliktelikleri ile oluşturuldu. Erbey Kendi soundunu ve şarkı söylemedeki yorum farkını da bu albümde bir kez daha ortaya koyacak.



Etiketler: