Ayça Ayşin Turan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ayça Ayşin Turan kimdir? Rol aldığı projelerde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ayça Ayşin Turan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ayça Ayşin Turan kimdir? Rol aldığı projelerde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ayça Ayşin Turan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ayca aysin turan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ayça Ayşin Turan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Ayça Ayşin Turan kimdir? 1992 yılı Sinop doğumludur. İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde eğitimine devam ederken ilk ekran önü deneyimine 'Dinle Sevgili' adlı diziyle başlayan Ayça Ayşin Turan, ekran önündeki yolculuğuna 'Karagül' dizisindeki Ada karakteriyle devam etti. Ünlü isim Sevimli Tehlike, Meryem dizilerinde rol aldı. Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992 Sinop doğumludur. Babası Kastamonulu annesi ise Sinoplu’dur. İstanbul Üniversitesi Radyo sinema Televizyon bölümünde eğitimine devam etmektedir. Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda alan Ayça Ayşin Turan ayrıca Sinop Belediye Konservatuarı'nda da eğitim görmüştür. 2011 yılında yayınlanan Dinle Sevgili dizisiyle televizyon dünyasına adım atan oyuncunun asıl çıkışı Karagül dizisinde canlandırdığı “Ada” rolüyle olmuştur. Netflix’de yayınlanan Hakan: Muhafız dizisinde Leyla karakterine hayat vermiş olan Ayça Ayşin Turan, 1.67 metre boyunda, 47 kilo ve Akrep burcudur. Son dönemde Zemheri, Arıza gibi dizilerde rol aldıktan sonra en son Ada Masalı dizisiyle ekranlarda yer almıştır.