Ayça Ayşin Turan Alp Navruz İle Aşk Yaşıyor Musunuz Sorusuna Ne Yanıt Verdi?

Ayça Ayşin Turan Alp Navruz ile aşk yaşıyor mu? Ayça Ayşin Turan Alp Navruz ile aşk yaşıyor musunuz sorusuna ne yanıt verdi? Star TV'de yayınlanan Ada Masalı dizisinin final sahnesinde gelinlik giyerek Alp Navruz ile evlenen ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, menajerlik ofisinden çıkarken görüntülenirken, Alp Navruz ile aşk yaşıyor musunuz sorusuna yanıt verdi. Peki Ayça Ayşin Turan Alp Navruz ile aşk yaşıyor musunuz sorusuna ne yanıt verdi? Cevaplar haberimizde..

 

Ayça Ayşin Turan Alp Navruz ile aşk yaşıyor mu? Ayça Ayşin Turan Alp Navruz ile aşk yaşıyor musunuz sorusuna ne yanıt verdi? Star TV'de yayınlanan Ada Masalı dizisinin final sahnesinde gelinlik giyerek Alp Navruz ile evlenen ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, menajerlik ofisinden çıkarken görüntülenirken, Alp Navruz ile aşk yaşıyor musunuz sorusuna yanıt verdi. Peki Ayça Ayşin Turan Alp Navruz ile aşk yaşıyor musunuz sorusuna ne yanıt verdi? Cevaplar haberimizde..

 

ayca aysin turan alp navruz ile ask yasiyor musunuz sorusuna ne yanit verdi

 

Alp Navruz ile aşk yaşıyor musunuz? 

 

Ayça Ayşin Turan, menajerlik ofisinden çıkarken görüntülendi. Ada Masalı dizisinin final sahnesinde Alp Navruz ile dünya evine giren ve gelinlik giyen Turan, muhabirlerin “Evlilik düşünüyor musunuz?” sorularını “Zamanı gelince olur” yanıtını verdi. Oyuncu, “Alp Navruz ile aşk mı yaşıyorsunuz?” sorusuna ise kaçamak cevaplar verdi. 

 

İşte o anlar;