Aleyna Elibol Yeni Projesini Açıkladı! Hangi Yapımda Rol Alacak?

Aleyna Elibol'un yeni dizi projesi ne? Yapımcılığını Öner Arslanel'in üstlendiği çekimleri tüm hızıyla süren yeni dizi projesinde Beste karakterini canlandırmaya hazırlanan ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Aleyna Elibol, setten paylaşımını takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Yapımcılığını Öner Arslanel'in üstlendiği çekimleri tüm hızıyla süren yeni dizi projesinde Beste karakterini canlandırmaya hazırlanan ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Aleyna Elibol, setten paylaşımını takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Aleyna Elibol, daha önce 4N1K, Hizmetçiler gibi yapımlarla ismini duyuran Fabrika Yapım'dan Öner Arslanel'in yapımcılığını üstlendiği ismi sır gibi saklanan yeni dizi projesi için kamera karşısına geçti. 

 

aleyna elibol yeni dizi projesini acikladi

 

Beste karakterini canlandıracak! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni dizi projesinde canlandıracağı "Beste" karakteri için çalışmalarını sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Aleyna Elibol, sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü.