Avustralya'da Köpek Balığı Dehşeti! 16 Yaşındaki Genç Kızı Parçalayarak Öldürdü!

Avustralya'da yaşayan 16 yaşındada Stella Berry Swan Nehri'nde yüzerken köpekbalığı tarafından saldırıya uğrayarak parçalanarak can verdi. 

 

Avustralya'da yaşayan 16 yaşındada Stella Berry Swan Nehri'nde yüzerken köpekbalığı tarafından saldırıya uğrayarak parçalanarak can verdi. Avustralya'da yaşayan 16 yaşındada Stella Berry Swan Nehri'nde yüzerken köpekbalığı tarafından saldırıya uğrayarak parçalanarak can verdi. 

 

Parçalanarak hayatını kaybetti! 

 

Avustralya'nın batısındaki sahil bölgesinde 16 yaşındaki Stella Berry köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti. Avustralya Perth'deki bir nehirde yunus sürüsüyle yüzmek için suya atladıktan sonra bir köpekbalığı tarafından parçalanan 16 yaşındaki Stella Berry hayatını kaybetti. Polis, Perth'in Fremantle liman bölgesindeki Swan Nehri'ndeki bir köprünün yakınında saldırı mahalline çağrıldıklarını söyledi. Polisin yaptığı açıklamada, Stella Berry'nin ağır yaralı olarak sudan çıkarıldığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirtildi. Polis, kurbanın arkadaşlarıyla birlikte olduğunu ve köpekbalığı saldırısı sırasında nehirdeki bir yunus sürüsüyle yüzmek için jet ski'den atladığını düşünüyor. Australian Broadcasting Corp'un haberine göre yetkililer kıza ne tür bir köpekbalığının saldırdığından emin değil. Saldırının ardından Fremantle civarındaki Swan Nehri'nde insanların daha dikkatli olmaları çağrısında bulunuldu. Batı Avustralya sularında yaşanan son ölümcül köpekbalığı saldırısı Kasım 2021'de, 57 yaşındaki bir adamın Perth'deki Port Beach'te büyük beyaz bir köpekbalığı tarafından öldürülmesiyle gerçekleşmişti.