Aslıhan Gürbüz Bir Takipçisinin Taciz Mesajlarını İfşa Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündem yaratan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde gösterdiği performans ile geniş bir hayran kitlesi bulunan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, sosyal medya sayfasından kendisine taciz mesajları atan takipçisinin mesajlarını ifşa etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman gündem yaratan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde gösterdiği performans ile geniş bir hayran kitlesi bulunan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, sosyal medya sayfasından kendisine taciz mesajları atan takipçisinin mesajlarını ifşa etti. Son dönemde İstanbul'daki kalabalık ve stresten kaçarak Ege'de yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, sosyal medya sayfasından kendisine taciz mesajları atan takipçisinin mesajlarını ifşa etti.

 

Utanç yaşamadan yanlış olduğunu anlamıyorsun! 

 

Ekranların sevilen yüzü Aslıhan Gürbüz, İstanbul’un karmaşasından kaçıp Ege’ye yerleşmişti. En son ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde ‘Merve’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu sosyal medya hesabından bir erkek takipçisinin mesajlarını ifşa etti. Aslıhan Gürbüz, ‘’Biz susmayacağız siz adam olacaksınız’’ dedi. İfşalandığını gördüğünde ‘Dikkat çekmek için yazdım’ diyen kişinin hadsizliğine tepki göstermeye devam eden oyuncu, ‘’Burası dikkat çekeceğiniz bir yer değil’’ yazdı. Oyuncu, ‘‘Utanç yaşamadan yanlış olduğunu anlamıyorsunuz’’ sözleriyle mesajını bitirdi.

 

Aslıhan Gürbüz İfşa 1

 

Aslıhan Gürbüz İfşa 2