Hande Erçel Marie Claire İçin Kamera Karşısına Geçti! Güzelliğiyle Büyüledi!

Son dönemde Sen Çal Kapımı dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü moda dergisi Marie Claire için verdiği pozlardan bazılarını takipçileriyle paylaştı. 

 

Son dönemde Sen Çal Kapımı dizisindeki performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü moda dergisi Marie Claire için verdiği pozlardan bazılarını takipçileriyle paylaştı. Son dönemde Kerem Bürsin ile birlikte rol aldığı Sen Çal Kapımı isimli dizide canlandırdığı Eda Yıldız karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ünlü moda dergisi Marie Claire için verdiği pozlardan bazılarını takipçileriyle paylaştı.

 

Güzelliğiyle büyüledi! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Marie Claire için gerçekleştirdiği çekimlerden kareleri takipçilerin beğenisine sunan ünlü oyuncu güzelliğiyle bir kez daha büyüledi. Kısa sürede 700 binden fazla beğeni alan paylaşımıyla ünlü oyuncu takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım,

 

Hande Erçel 1

 

Hande Erçel 2