Arto'dan İrem Derici'ye Şok Kerem Tunçeri Tepkisi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son günlerde gündemde olmayı başaran ünlü şarkıcı Arto, İrem Derici'ye Kerem Tunçeri'ye destek vermesi yüzünden "Sen Kerem Tunçeri'ye yürüyor olabilir misin? aceba" dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son günlerde gündemde olmayı başaran ünlü şarkıcı Arto, İrem Derici'ye Kerem Tunçeri'ye destek vermesi yüzünden "Sen Kerem Tunçeri'ye yürüyor olabilir misin? aceba" dedi. Son dönemde bir çok magazin haberi hakkında yaptığı sivri yorumlarla gündemde olan ünlü şarkıcı Arto, İrem Derici'ye Kerem Tunçeri'ye destek vermesi yüzünden "Sen Kerem Tunçeri'ye yürüyor olabilir misin? aceba" dedi. 

 

Instagram sayfasından yayınladığı videosunda "İrem'cim ya nerede bir yürüme var? Nerede bir seksepalite var? Nerede bir atraksiyonlu aşk hikayeleri bilmem neler var hop ordasın. Ama nedense hep erkekleri tutuyorsun. Nedense kızları tutmuyorsun. Hayırdır. Aceba Kerem'e yürüyor olabilir misin? Bana öyle geliyor. Bence Kerem'e yürüyorsun. Ha! Yani şaka gibisin. Bayılırsın zaten DM'den yürü, oradan yürü, buradan yürü, e bi de zaten şimdi koronalı günler.. Normalde şimdi kızları tutman gerekirken yani şimdi sonuçta bir genç adam devamlı şimdi kızlara yürümüş, kadınlara yürümüş. Bir şekilde belki de rahatsız etmiş ama sen nedense şimdi Kerem Tunçeri'yi tutmuşsun. Bir de diyorsun ki avukat tut, bilmem ne yap! E burada hiç mi yürüyende kabahat yok! Hiç mi telefon isteyende kabahat yok! Hiç mi restauranta götüreyim seni diyende, hamburger yedireyim diyende kabahat yok! Evine geleyim diyen de kabahat yok! Yok da kızlarda kabahat var! Sen gerçekten galiba bir kadın düşmanısın!" ifadelerini kullanan Arto bu paylaşımıyla İrem Derici'ye sert bir şekilde tepkisini gösterdi. 

 

İşte Arto'nun o açıklamaları...