Bir Gün Şeyma Subaşı'nı Öldürseler Sorumlusu Sensin Demet Akalın!

Sosyal medyada yaptığı sivri dilli paylaşımlarla şı sıralar gündemde kalmayı başaran ünlü şarkıcı Arto, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda Demet Akalın'a seslenerek Şeyma Subaşı'nı neden hedef gösterdiğini sorarken, "Bir gün bu kızı öldürseler sorumlusu sensin Demet Akalın" dedi.

 

Sosyal medyada yaptığı sivri dilli paylaşımlarla şı sıralar gündemde kalmayı başaran ünlü şarkıcı Arto, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda Demet Akalın'a seslenerek Şeyma Subaşı'nı neden hedef gösterdiğini sorarken, "Bir gün bu kızı öldürseler sorumlusu sensin Demet Akalın" dedi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Arto, Instagram sayfasından yayınladığı videosunda Demet Akalın'a seslenerek Şeyma Subaşı'nı neden hedef gösterdiğini sorarken, "Bir gün bu kızı öldürseler sorumlusu sensin Demet Akalın" dedi.

 

Bu kızın başına yarın birşey gelirse sebebi sensin Demet Akalın! 

 

Instagram sayfasından yayınladığı videosunda "Helal olsun! G...deki dona kadar İtalyan olsun bütün giydiklerin. En pahalı markaların, İtalya'nın en üst düzeydeki markalarını giyin ama sen dönüp Şeyma Subaşı'nı İtalyan yemeklerini seviyor diye linç ettir. Kızın yarın öbür gün başına birşey gelse bunun bütün sorumlusu sensin Demet Akalın! Bir de milliyetçilikten yürüyüp kızı linç ettirmeye çalışıyorsun. Daha bu neyin kini ha? Biz İtalyan markalarını, en pahalı markalarını senin sayende öğrendik, Şeyma sayesinde değil. Bütün İtalyan markalarını gözümüze sokan sensin Demet Akalın! Sensin!" ifadelerini kullanan Arto bu videosuyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o video,