Arif Verimli'den Y Kuşağı İle İlgili Dikkat Çeken Paylaşım! Beğeni Topladı!

Sosyal medyada son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikiyatrist Arif Verimli Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Y kuşağı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikiyatrist Arif Verimli Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Y kuşağı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü psikiyatrist Arif Verimli Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Y kuşağı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Y kuşağı ile ilgili "1978-1988 arasında doğan 'iyi' çocuklar Japonya'yı ve Japonları çok severler.. Barış Manço sevdirdi çünkü.. Dünya kupasında sinsice Japonya'yı tuttular. O yıllarda doğanlar çok başka, çok değişik.. Y kuşağı çok seviyorum.. Muayenehaneme geleni de başka, sokakta selam vereni de.." ifadelerini kullanan Verimli sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

arif verimli den dikkat ceken y kusagi paylasimi



Etiketler: