Alp Navruz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Alp Navruz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Alp Navruz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Peki Alp Navruz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Alp Navruz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Alp Navruz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Alp Navruz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Peki Alp Navruz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

alp navruz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Alp Navruz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Alp Navruz kimdir? 31 yaşında olan ve 15 Ocak 1990 senesinde İstanbul'da dünyaya gelen Alp Navruz, 1.85 metre boyundadır ve Kova burcudur. Sırayla Ceberrut Filmi ve Arkadaşlar İyidir (TV dizisi) yapımlarında rol almış olan Alp Navruz'un 3. projesi olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ise ona büyük ün kazandırdı. Alp Navruz 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Navruz, 1.85 metre boyunda ve Kova burcu. Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamlayan genç oyuncu, modellik yaparken oyunculuk eğitimi almaya başladı. Sırasıyla Ceberrut Filmi ve Arkadaşlar iyidir’de (TV dizisi) rol aldı 3. projesi olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ise ona ün kazandırdı. Ardından halen devam etmekte olan Elimi Bırakma dizisiyle ekrana gelmeye başladı. Alina Boz ile başrolü paylaştığı dizide Cenk Çelen rolü ile çok sevildi. Navruz, 2 Şubat 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Bir kız, bir erkek kardeşi vardır. Oyunculuğa ilkokul sıralarında kendi yazdığı bir tiyatro oyununda oynayarak başladı, sonrasında Altan Erkekli, Cihan Ünal gibi usta isimlerden dersler almıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu.  Alp Navruz, modellik ile kariyerine başlamıştır. Yüzme ve okçuluk sporu ile ilgilenmektedir. Yazı yazmayı seven Navruz, şiir ve öyküler yazamaktadır. Modellik yapan Alp Navruz oyunculuk eğitimi alarak ilk kez Ceberrut sinema filmiyle oyunculuk kariyerine adım atmış, daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde Berke rolü ile ilk dizisinde rol almıştır. 2017 yılında başrolü Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu, Deniz Baysal, Mahir Günşiray, Çağlar Ertuğrul, Tolga Güleç, Alp Navruz ile paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan Egemen karakterini canlandırdı. Sonrasında 'Elimi Bırakma' dizisinde oyunculuk kariyerine devam ettirdi. Elimi Bırakma dizisinde yakışıklı isim zengin bir iş kadınının torunu olan 'Cenk' karakterini canlandırdı. En son Star TV’de yayınlanan ve final yapan Ada Masalı dizisinde yer almıştır.



Etiketler: