Ebru Polat'tan Dikkat Çeken Çıngıraklı Paylaşımı! Klibim Son Akşam Yemeği Gibidir!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni piyasaya çıkardığı tekli çalışması Çıngıraklı'yı Da Vinci'nin son akşam yemeği isimli eserine benzetti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni piyasaya çıkardığı tekli çalışması Çıngıraklı'yı Da Vinci'nin son akşam yemeği isimli eserine benzetti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni piyasaya çıkardığı tekli çalışması Çıngıraklı'yı Da Vinci'nin son akşam yemeği isimli eserine benzetti.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Çıngıraklı klibimin konusu tam olarak Da Vinci Son Akşam Yemeği dir... önümdeki elma yılanı, masamda yemeğimi yiyen dostlarda aslında düşmanlarımı temsil etmektedir... yani hepimizin oldugu gibi koynumuzda beslediğimiz yılanları." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;