Aleyna Tilki'ye Nişantaşı'nda Taciz Şoku! Erkek Hayranı Tarafından Tacize Uğradı!

Aleyna Tilki Nişantaşı'nda nasıl tacize uğradı? Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Nişantaşı'nda görüntülenirken, muhabirlerle sohbet ettiği sırada erkek hayranı tarafından tacize uğradı. Peki Aleyna Tilki Nişantaşı'nda nasıl tacize uğradı? Cevaplar haberimizde..

 

Aleyna Tilki Nişantaşı'nda nasıl tacize uğradı? Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Nişantaşı'nda görüntülenirken, muhabirlerle sohbet ettiği sırada erkek hayranı tarafından tacize uğradı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Nişantaşı'nda görüntülenirken, muhabirlerle sohbet ettiği sırada erkek hayranı tarafından tacize uğradı. Peki Aleyna Tilki Nişantaşı'nda nasıl tacize uğradı? Cevaplar haberimizde..

 

aleyna tilki nisantasi nda tacize ugradi

 

Aleyna Tilki Nişantaşı'nda nasıl tacize uğradı?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Nişantaşı'nda görüntülenirken, muhabirlerle sohbet ettiği sırada erkek hayranı tarafından tacize uğradı. Geçtiğimiz günlerde konserdeyken saplantılı hayranı evine girmeye çalışan Aleyna Tilki, bu sefer de Nişantaşı'nda zor anlar yaşadı. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden Aleyna Tilki'yi gören bir erkek hayranı önce yanına gelip bir şeyler söyledi sonra da dakikalarca takip etti. 

 

İşte o anlar;



Etiketler: