Aleyna Tilki Ä°liÅŸkide YaÅŸ Farkı Önemli Mi Sorusuna Yanıt Verdi!

Aleyna Tilki'ye göre iliÅŸkide yaÅŸ farkı önemli mi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Aleyna Tilki, yaptığı açıklamada Haldun Demirhisar ile aÅŸk yaÅŸadığı iddialarını tekrar yalanlarken, iliÅŸkide yaÅŸ farkı önemli sorusuna yanıt verdi. Peki Aleyna Tilki'ye göre iliÅŸkide yaÅŸ farkı önemli mi? Cevaplar haberimizde..

 

Aleyna Tilki'ye göre iliÅŸkide yaÅŸ farkı önemli mi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Aleyna Tilki, yaptığı açıklamada Haldun Demirhisar ile aÅŸk yaÅŸadığı iddialarını tekrar yalanlarken, iliÅŸkide yaÅŸ farkı önemli sorusuna yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı Aleyna Tilki, yaptığı açıklamada Haldun Demirhisar ile aÅŸk yaÅŸadığı iddialarını tekrar yalanlarken, iliÅŸkide yaÅŸ farkı önemli sorusuna yanıt verdi. Peki Aleyna Tilki'ye göre iliÅŸkide yaÅŸ farkı önemli mi? Cevaplar haberimizde..

 

aleyna tilki ye gore iliskide yas farki onemli mi

 

Aleyna Tilki'ye göre iliÅŸkide yaÅŸ farkı önemli mi?

 

NiÅŸantaşı'nda objektiflere takılan Aleyna Tilki (21), kendisinden 30 yaÅŸ büyük iÅŸ insanı Haldun Demirhisar ile adının aÅŸk dedikodularına karışması hakkında konuÅŸurken, "Ä°liÅŸkide yaÅŸ farkı önemli mi?" sorusunu da cevapladı. Tilki, "Haldun benim altı yıldır arkadaşım. Sürekli fotoÄŸraflarımızı paylaşıyoruz zaten. Türkiye'de sanat vizyonu en geniÅŸ olan insanlardan biri. Onunla beraber çok güzel bir iÅŸ yapacağız. O benim arkadaşım" ÅŸeklinde konuÅŸtu. "Ä°liÅŸkide yaÅŸ farkı sizin için önemli mi?" sorusunu ise Tilki, "Tabii ki kendi yaşıma yakın olan insanlarla iliÅŸki kurmak isterim. Ama büyük de konuÅŸmamak lazım. Åžu an öyle bir ÅŸey yok, mümkün de deÄŸil yani. Hayatımda da kimse yok" ÅŸeklinde yanıtladı.