Aleyna Tilki Reklam Ücretiyle İlgili Eleştirilere Böyle Cevap Verdi! Kendime Gezegen Aldım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, bir dondurma firmasının reklamından 1.5 milyon aldığı iddialarına yanıt verirken, eleştirilere ilginç bir tweet ile tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, bir dondurma firmasının reklamından 1.5 milyon aldığı iddialarına yanıt verirken, eleştirilere ilginç bir tweet ile tepki gösterdi. Son dönemde bir dondurma firmasının reklamlarından aldığı ücret ile gündemde olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Ulus'ta görüntülenirken, hakkındaki iddialara yanıt verdi. 

 

Aleyna Tilki Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre yaptığı açıklamada 1.5 milyon reklam ücreti aldığı iddiaları için "Yazılan ücretten daha fazla aldım. Kardeşimin eğitimine ve kendi gelişimime harcıyorum. Ayrıca bağış yapmayı çok seviyorum" ifadelerini kullanırken, kendisini eleştirenlere ise Twitter'dan yaptığı paylaşımla cevapladı. 

 

Twitter'dan reklam filminden aldığı ücreti konuşanlar için "Cornettodan aldığım parayla kendime gezegen aldım. Oyuzden gezegenin adı Aleyna :D" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;