Aleyna Tilki Piyasaya Çıkarmaya Hazırlandığı Klibin Yayın Tarihini Erteledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada ülkece yaşadığımız felakat dolayısıyla klibinin yayın tarihini ertelediğini söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada ülkece yaşadığımız felakat dolayısıyla klibinin yayın tarihini ertelediğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada ülkece yaşadığımız felakat dolayısıyla klibinin yayın tarihini ertelediğini söyledi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Spotify, Apple Store gibi mecralarda 72 saat kuralı olduğu için şarkının 12'den sonra çıkmasını engelleyemedim fakat Youtube'da olduğu için klibin yayın tarihini erteleyebildik. Ülkece içinden geçtiğimiz bu süreçte herkes gibi bende yaşanan felaketten dolayı üzgünüm ve gündemi şarkımla ve klibimle meşgul etmek istemiyorum." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı klibi ertelediğini söyledi.

 

İşte o açıklama;