Berkay Şahin'den Yangın Açıklaması! Kesinlikle Terör Saldırısı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü şarkıcı Berkay Şahin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında çıkan orman yangınlarının kesinlikle bir terör saldırısı olduğunu iddia etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü şarkıcı Berkay Şahin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında çıkan orman yangınlarının kesinlikle bir terör saldırısı olduğunu iddia etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Berkay Şahin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında çıkan orman yangınlarının kesinlikle bir terör saldırısı olduğunu iddia etti.

 

Türkiye’nin dört bir yanında çıkan yangınlar ile ilgili şarkıcı Berkay “ Bu kesinlikle bir terör saldırısı” Türkiye'nin dört bir yanından yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Antalya'nın Manavgat ilçesindeki büyük yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Öte yandan Muğla'nın Marmaris ve Milas-Didim arasında da yangın çıktı. Adana, Kayseri, Osmaniye ve Mersin'de de ormanlık alanlarda yangınlar sürüyor.

 

berkay orman yanginlarinin teror saldirisi oldugunu iddia etti



Etiketler: