Aleyna Tilki'nin Yeni Ev Haline Yorum Yağdı! Abla!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Instagram sayfasından yaptığı yeni ev paylaşımıyla yorum yağmuruna tutuldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Instagram sayfasından yaptığı yeni ev paylaşımıyla yorum yağmuruna tutuldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Instagram sayfasından yaptığı yeni ev paylaşımıyla yorum yağmuruna tutuldu. 

 

aleyna tilki nin yeni ev paylasimi olay oldu

 

Abla Uzi kızmasın! 

 

Cesur sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, ev pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Tilki'nin iddialı paylaşımı, yorum yağmuruna tutuldu. Geçtiğimiz günlerde takıntılı hayranı nedeniyle evinden taşınmak zorunda kalan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiriyor. Tilki, bu defa ev pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Aleyna Tilki'nin ev haline, ''Abla Uzi kızmasın'', ''Kalbim duracak neredeyse'' ve ''Her zaman seksi'' gibi yorumlar yapıldı. Aleyna Tilki, kendisini taciz eden saplantılı hayranının mesajlarını ifşa ederek, Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yardım istemişti. Bir süredir ünlü şarkıcı Uzi ile aşk yaşadığı iddia edilen Aleyna Tilki'nin, Uzi'den ayrıldığı öne sürüldü. İddiaya göre Aleyna Tilki, bir ev partisinde ünlü iş insanı Taha Bilici ile yakınlaştı. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'in, kızı ve Uzi arasındaki ilişkiyi desteklemediği ve Uzi'nin yaşam tarzını beğenmediği konuşulmuştu.



Etiketler: