Hande Erçel Aşk Acısını Atlatmak İçin Bakın Ne Yapıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel, yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşadığı Kerem Bürsin ile ayrılığının acısını kendisini sanata vererek atlatmaya çalışıyor. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel, yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşadığı Kerem Bürsin ile ayrılığının acısını kendisini sanata vererek atlatmaya çalışıyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hande Erçel, yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşadığı Kerem Bürsin ile ayrılığının acısını kendisini sanata vererek atlatmaya çalışıyor. 

 

hande ercel kendisini sanata vererek ask acisini atlatmaya calisiyor 1

 

Yaptığı tablo olay oldu! 

 

1,5 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Kerem Bürsin'den ayrılan Hande Erçel, kendini sanata verdi. Ünlü oyuncu bol bol resim yapıyor, hayvanlarıyla vakit geçiriyor. Hande Erçel’in resim merakı ilk karantina döneminden çok önce, taaa Murat Dalkılıç ile birlikteyken başlamıştı. Pandemide de boş durmamış, bazı vakıf ve dernekler için özel çalışmalar yapmıştı.Yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşadığı Kerem Bürsin’den yeni ayrılan Hande Erçel yaralı kalbinin ilacını; fırçayı eline alıp tuval karşısına geçmekte buldu. Eh ne demişler; sanat iyileştirir! Hande Erçel'in yağlı tablosuna beğeni ve yorum yağdı.

 

İşte o tablo;

 

hande ercel kendisini sanata vererek ask acisini atlatmaya calisiyor 2