Aleyna Tilki'nin Takipçisine Verdiği Yanıt Olay Oldu! Sen Benim Neyim Oluyorsun?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter'da kendisi hakkında olumsuz yorum yapan takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter'da kendisi hakkında olumsuz yorum yapan takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter'da kendisi hakkında olumsuz yorum yapan takipçisine verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Sen neyim oluyosun da beni yorumluyorsun!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda takipçsinin olumsuz yorumları için "Sen neyim oluyosun da beni yorumluyorsun yaprak  popüler kültürde gördüklerin kadarıyla bi insan hakkında max ne kadar gerçek özellikler öğrenebilirsin :D ?Bu arada bu bi eşitlikçilik hareketiydi arkadaşlar. Geçen bahsettiğim gibi :D İnsanlar eşit değiliz zannedip ben ünlü olduğum için sokaktan geçen bi insana durduk yere söylemiyceği şeyi bana söylüyor. Eşit olduğumuzu, benim üstün olmadığımı kanıtlamak için cvp veriyorum :D" ifadelerini kullanan Tilki sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

aleyna tilki den takipcisine sok yanit sen benim neyim oluyorsun 1

 

aleyna tilki den takipcisine sok yanit sen benim neyim oluyorsun 2