Şahin Irmak'tan Nagehan Alçı'nın Ekrem İmamoğlu Yazısına Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Şahin Irmak, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagehan Alçı'nın bugün kaleme aldığı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı Karadeniz turu ile ilgili eleştirilere verdiği yanıt yazısıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Şahin Irmak, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagehan Alçı'nın bugün kaleme aldığı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı Karadeniz turu ile ilgili eleştirilere verdiği yanıt yazısıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Şahin Irmak, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagehan Alçı'nın bugün kaleme aldığı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı Karadeniz turu ile ilgili eleştirilere verdiği yanıt yazısıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Bakın yanınızda gezdirdiğiniz seçmeninizle nasıl konuşuyor!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Şahin Irmak, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagehan Alçı'nın bugün kaleme aldığı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı Karadeniz turu ile ilgili eleştirilere verdiği yanıt yazısıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bakın yanınızda gezdirdiğiniz seçmeninizle nasıl konuşuyor! Nasıl olsa arkasında siz varsınız diye o da “vız gelir tırıs gider” demiş olabilir! Ayrıca bu ne eski,vasat benzetme?" ifadelerini kullanan Irmak sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahin irmak tan nagehan alci nin ekrem imamoglu yazisiyla ilgili olay yorum