Aleyna Tilki'nin Annesi Havva Öztel Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kimdir? Nerelidir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Ne iÅŸ yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kimdir? Nerelidir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Ne iÅŸ yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

aleyna tilki nin annesi havva oztel kimdir nerelidir ne is yapiyor kac yasinda

 

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kimdir? Nerelidir? Evli mi?

 

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kimdir? Havva Öztel 1978 yılında dünyaya gelmiÅŸtir. 42 yaşındaki Havva Öztel, eÅŸi Mehmet Tilki'den 2017'de boÅŸandıktan sonra kızları ile birlikte yaÅŸamaya baÅŸlamıştır. Havva Öztel, aslen Trabzonlu. Aleyna Tilki ÅŸöhret olmadan önce bir okulda müdür yardımcısı olan Havva Öztel, kızının ÅŸöhreti sonrasında bir yurt sahibi oldu. 1978 yılında dünyaya gelen Havva Öztel aslen Trabzonludur. BoÅŸandığı eski eÅŸi Mehmet Tilki ile evliliÄŸinden Aleyna ve Ayça adında iki kız çocuÄŸu vardır. Aleyna Tilki ünlü olmadan önce bir okulda müdür yardımcılığı yaparken, kızının ünlü olmasıyla ÅŸu an kurucu olduÄŸu ve iÅŸlettiÄŸi HanımaÄŸa Kız ÖÄŸrenci Yurdu'nun sahibi oldu. 43 yaşındaki Öztel, kızının desteÄŸiyle spor markası da kurdu.  Sosyal medyada yaptığı canlı yayınlarında kendisine yöneltilen sorulara cesur cevaplarıyla da Aleyna Tilki’yle benzerlik göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Havva Öztel yaptığı instagram canlı yayınında takipçilerden gelen "Neden bu yaÅŸtan sonra popülerlik arıyorsun?" sorusuna ise "Benim popüler bir kızım var. Dolayısıyla ailesi olarak biz de popüler oluyoruz." ÅŸeklinde cevap verdi.

 

 



Etiketler: