Havva Öztel Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Havva Öztel kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Havva Öztel kimdir? Nerelidir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Havva Öztel kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Havva Öztel kimdir? Nerelidir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

havva oztel kimdir nerelidir evli mi kac yasindadir

 

Havva Öztel kimdir? Nerelidir? Evli mi? Kaç yaşındadır?

 

Havva Öztel kimdir? Havva Öztel 1978 yılında dünyaya gelmiştir. 42 yaşındaki Havva Öztel, eşi Mehmet Tilki'den 2017'de boşandıktan sonra kızları ile birlikte yaşamaya başlamıştır. Havva Öztel, aslen Trabzonlu. Aleyna Tilki şöhret olmadan önce bir okulda müdür yardımcısı olan Havva Öztel, kızının şöhreti sonrasında bir yurt sahibi oldu. 1978 yılında dünyaya gelen Havva Öztel aslen Trabzonludur. Boşandığı eski eşi Mehmet Tilki ile evliliğinden Aleyna ve Ayça adında iki kız çocuğu vardır. Aleyna Tilki ünlü olmadan önce bir okulda müdür yardımcılığı yaparken, kızının ünlü olmasıyla şu an kurucu olduğu ve işlettiği Hanımağa Kız Öğrenci Yurdu'nun sahibi oldu. 43 yaşındaki Öztel, kızının desteğiyle spor markası da kurdu.  Sosyal medyada yaptığı canlı yayınlarında kendisine yöneltilen sorulara cesur cevaplarıyla da Aleyna Tilki’yle benzerlik göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Havva Öztel yaptığı instagram canlı yayınında takipçilerden gelen "Neden bu yaştan sonra popülerlik arıyorsun?" sorusuna ise "Benim popüler bir kızım var. Dolayısıyla ailesi olarak biz de popüler oluyoruz." şeklinde cevap verdi.



Etiketler: