Aleyna Tilki'den Sezen Aksu'ya Destek Tepki Gösterenlere Sert Gönderme!

Aleyna Tilki Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için çok sert ifadeler kullanırken neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımlarda Sezen Aksu'ya gösterilen tepkilere yanıt verdi. Peki Aleyna Tilki Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için çok sert ifadeler kullanırken neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Aleyna Tilki Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için çok sert ifadeler kullanırken neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımlarda Sezen Aksu'ya gösterilen tepkilere yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımlarda Sezen Aksu'ya gösterilen tepkilere yanıt verdi. Peki Aleyna Tilki Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için çok sert ifadeler kullanırken neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Aleyna Tilki Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için çok sert ifadeler kullanırken neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımlarda Sezen Aksu'ya gösterilen tepkilere yanıt verdi.  

 

Susun lan!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sezen Aksu'ya günlerdir gösterilen tepkiler karşısında çileden çıkan ünlü ÅŸarkıcı "Farkındayım" ÅŸarkısından Ne gemiler yaktım, ne gemiler yaktım sözleriyle göndermeler yaptığı Sezen Aksu'ya tepki gösterenlere "Susun lan" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;