Aleyna Tilki'den Olay Rihanna Paylaşımı! Sevgilisim Olsa Doğururdum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Rihanna ve Rita'nın hamile olduğu fotoğrafı paylaşırken, hamilelik ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Rihanna ve Rita'nın hamile olduğu fotoğrafı paylaşırken, hamilelik ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Rihanna ve Rita'nın hamile olduğu fotoğrafı paylaşırken, hamilelik ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sevgilim olsa net doğururdum!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Rihanna ve Rita'nın hamile olduğu fotoğrafı paylaşırken, hamilelik ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Aleyna Tilki, Instagram hesabının hikaye kısmından paylaştığı gönderiyle adından söz ettirdi. Hamile olan Rihanna ve Sita'nın aynı karede olduğu pozu paylaşan Aleyna Tilki şu ifadeleri düştü: "Vay vay beğendiğim üç ikon da aynı anda hamile. Britney, Sita ve Rihanna. Ben ne zaman doğursam ya? Sevgilim olsa doğururdum net."

 

İşte o paylaşım;

 

aleyna tilki den olay rihanna paylasimi