Birsen Bekgöz'den Survivor 2022 All Star'da Takımların Karıştırılmasına Gönderme!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı ve sporcu Birsen Bekgöz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takımların karıştırılmasına göndermede bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı ve sporcu Birsen Bekgöz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takımların karıştırılmasına göndermede bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı ve sporcu Birsen Bekgöz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takımların karıştırılmasına göndermede bulundu.

 

Bugün rengim pembe!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı ve sporcu Birsen Bekgöz, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda takımların karıştırılmasına göndermede bulundu. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star'da takımların karıştırılmasına göndermede bulunan ünlü TV yıldızı ve sporcu "Rengim ne mavi ne kırmızı. Bugün pembe" ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada gündem olmayı baÅŸardı. 

 

İşte o paylaşım;