Aleyna Tilki'den Kendisini Eleştirenlere Cevap! Bundan Sonra Kavga Edicem!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisi hakkında eleştiri yapanlarla bundan sonra kavga edeceğini söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisi hakkında eleştiri yapanlarla bundan sonra kavga edeceğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisi hakkında eleştiri yapanlarla bundan sonra kavga edeceğini söyledi. 

 

Bundan sonra hobi olarak kavga edicem!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisi hakkında eleştiri yapanlarla bundan sonra kavga edeceğini söyledi. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada eleştiriler için "Bundan sonra beni insan gibi görmeyip boş boş eleştiren herkesle hobi olarak eğlence için kavga etcem :Dd ben de insanım sonuçta hepimiz eşitiz. Kim hangi konumda olursa olsun herkes eşit. Eşitliği savunmak İÇİN kavga etcem :Dd (tabi ki masum kavgalar) Çünkü insanlar beni eleştirince, ben onları görmezden geldikçe onları çok aşağılamış oluyorum. Kayıtsızlık en büyük aşağılamadır. Eşit olalım istiyorum :D onlar da insan. Görünürsünüz beeebeeekler üzülmeyin. Sizle kavga etcem söözzzzzzz" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

aleyna tilki den elestiri cevabi olay oldu