Seray Sever'den Hamilelik Süreciyle İlgili Olay Açıklama! Bir Ev Parası Harcadım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Seray Sever, 32. haftasına girdiği hamilelik süreciyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Seray Sever, 32. haftasına girdiği hamilelik süreciyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Seray Sever, 32. haftasına girdiği hamilelik süreciyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

seray sever hamilelik sureciyle ilgili aciklama yapti bir ev parasi harcadim

 

Bir ev parası harcadım!

 

Hamileliğinin 32’nci haftasında giren ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever hamilelik sürecinde yaşadıklarını tüm samimiyetiyle anlattı. 48 yaşında anne olmaya hazırlanan güzel oyuncu ‘’2018’de evlendik biz Eray’la (Sünbül). O sene 8 kere denedik. Sonra zaten televizyon programım başladı. Vücudum çok yorulmuştu.  Çok sevdiğim bir bütünsel tıp doktorum var; Mustafa Yaşar. O toparladı beni. Doğal takviyelerle vücudumu sıfırladık.  Kadınlarda zamanla yumurta rezervi azalır ama benim bu tedavilerden sonra rezervim iki-üç katına çıktı. ‘’ Anne olmak isteyenler için öneride bulunan Sever ‘’Kadınlara önerim çabalasınlar ama doğru yerlerde, doğru şekilde çabalasınlar. Motivasyonlarını düşürmesinler. Ben bir ev parası harcadım bu süreçte. Bu işin tüccarları, dolandırıcıları var. Onların eline düşerseniz yandınız. Ben düştüm. Allah korudu. Hamile kalmak isteyen kadınlar, haklı olarak her duyduğuna inanmak istiyor. Çünkü muhtaçlar.

 

O yüzden yanlış ellere gidiyorlar. Bütünsel tıptan bahsettim, “2 yıl yaptım” dedim. Ama kadınların bunu 2 yıl yapmasına gerek yok, 3-4 ay vücudu toparlamak için yeterli bir süre.’’ İkizlerinin ismini de ilk kez açıklayan Seray Sever, kızlarına Sofia ve Alya ismini vereceklerini açıkladı.İkizlerden birinin ismi Sofia olacak. Eşim koydu. Biz tanışmadan önce bir ‘görüntü’ belirmiş ona. “Çocuğum oluyor ve adını Sofia koyuyordum” diye anlatmıştı bana ilk tanıştığımızda. Diğer kızın ismini de ben koydum. Onun da adı Alya olacak. Harflerin enerjisine inanan biriyim. Baş harfi ‘A’ olsun istedim. Sofia duygusal bir isim, Alya ise daha kuvvetli, daha eril.”