Aleyna Tilki'den Kafa Karıştıran Hamle! Gönlünü Başka Birine Mi Kaptırdı?

Uzi ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Kıbrıs konserinin ardından Hacısüleymanoğlu ailesinin torunu Yağız Hacısüleymanoğlu ile tatile çıktı. Peki Aleyna Tilki gönlünü Yağız Hacısüleymanoğlu'na mı kaptırdı? Cevaplar haberimizde..

 

Uzi ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Kıbrıs konserinin ardından Hacısüleymanoğlu ailesinin torunu Yağız Hacısüleymanoğlu ile tatile çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Kıbrıs konserinin ardından Hacısüleymanoğlu ailesinin torunu Yağız Hacısüleymanoğlu ile tatile çıktı. Peki Aleyna Tilki gönlünü Yağız Hacısüleymanoğlu'na mı kaptırdı? Cevaplar haberimizde..

 

Aleyna Tilki gönlünü Yağız Hacısüleymanoğlu'na mı kaptırdı?

 

Uzi ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemde olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Kıbrıs konserinin ardından Hacısüleymanoğlu ailesinin torunu Yağız Hacısüleymanoğlu ile tatile çıktı. Bir süredir rapçi Uzi ile aşk yaşadığı iddia edilen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin gönlünü başka bir isme kaptırdığı öne sürüldü. Genç popçu Aleyna Tilki Kıbrıs konserinin ardından Hacısüleymanoğlu ailesinin torunu Yağız Hacısüleymanoğlu ile tatile çıktı. Tilki'nin bu hamlesi kafa karıştırdı. 

 

aleyna tilki gonlunu baska birine mi kaptirdi