Aleyna Tilki'den Hatay'daki Depremde Kan Kaybı İddiaları Sonrası Gelen Tepkilere Yanıt! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından önceki gün yaptığı paylaşımda Hatay'da yaşanan depremlerde can kaybının açıklanandan fazla olduğunu iddia etmesiyle ilgili gelen eleştiri ve tepkilere yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından önceki gün yaptığı paylaşımda Hatay'da yaşanan depremlerde can kaybının açıklanandan fazla olduğunu iddia etmesiyle ilgili gelen eleştiri ve tepkilere yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından önceki gün yaptığı paylaşımda Hatay'da yaşanan depremlerde can kaybının açıklanandan fazla olduğunu iddia etmesiyle ilgili gelen eleştiri ve tepkilere yanıt verirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Durumu hepimiz aklımıza kazıyalım ki yardımlar devam etsin!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hatay ile ilgili iddiaları sonrası gelen tepkiler için "Ben ilk hafta da Hatay’daydım aynı enkaz bugün de aynı haliyle duruyor. Altından insan çıkarılmış olması mümkün olmayan şekilde duruyor. Ülke bu kadar can kaybetmişken ben provokasyon mu düşüneceğim sanıyorsunuz? Durumu hepimiz aklımıza kazıyalım ki yardımlar devam etsin! Millet sırf siyasi görüş zannettiği inançlar için, orada kaybettiğimiz canlardan bahsedince çok acayip bi savunmaya giriyor. Kimi savunuyorsunuz ben anlamadım? Bu konunun siyaseti olmaz. Hepsi bizim milletimiz. Kaybettiğimiz insanlar ve geriye kalan acılar siyasetten daha büyük!" ifadelerini kullanan Tilki sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

aleyna tilki den hatay da aciklanandan fazla can kaybi var iddialari sonrasi gelen tepkilere cevap