Aleyna Tilki'den Göçük Altından Kurtarılan Çocuk Fotoğraflarının Yayınlanmasına Tepki! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bazı haber sitelerinde kullanılan göçük altından kurtarılan yaralı çocuk fotoğraflarına isyan ederken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bazı haber sitelerinde kullanılan göçük altından kurtarılan yaralı çocuk fotoğraflarına isyan ederken, çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bazı haber sitelerinde kullanılan göçük altından kurtarılan yaralı çocuk fotoğraflarına isyan ederken, çarpıcı ifadeler kullandı.  

 

Bu dünya daha ne kadar gözümüzden düşecek ya!!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Göçük altından kurtarılan çocukların fotoğraflarını videolarını çekip paylaşmak habercilik değil acıyı pazarlamaktır! Çocuğun travması hepinizin acılarının ötesindeyken, büyüyünceye kadar o zor anlarını haber sitelerinde taze tutmanız insanlık dışıdır! Yazıklar olsun dünyaya. Kaç kişinin kurtarıldığından haber almak başkaaaa bunu pazarlamak için sormadan düşünmeden insanların en zor anlarını kalıcı şekilde fotoğraflayıp yüzleri görünür şekilde pazarlamak başka. Acıdan bile rant sağlayacak kadar adi bir ırkız!!! Okunsun haber siteleri tabii! Bu dünya daha ne kadar gözümüzden düşecek ya!!!!" ifadelerini kullanan Tilki sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

aleyna tilki den dikkat ceken deprem paylasimi gocuk altindaki cocugun fotograflarinin paylasilmasina isyan etti bu dunya ne kadar gozumden dusecek ya