Fatih Altaylı'dan Naci Görür Paylaşımı! Biz Bu Uyarıları Neden Yaptık Diyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ile yaptığı görüşmeyi aktarırken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ile yaptığı görüşmeyi aktarırken, çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ile yaptığı görüşmeyi aktarırken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Naci Görür ile konuşuyorum. “Gece 4 de uyandırıldım. 1 saat ağladım. Hala ağlıyorum. Yıllardır uyardığımız yer. Tek bir yerel yönetici arayıp ne yapalım demedi. Bunca uyarıyı niye yaptık” diyor." ifadelerini kullanan Altaylı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

fatih altayli dan dikkat ceken naci gorur paylasimi neden bu kadar uyari yaptik diye agliyor