Aleyna Tilki'den Dikkat Çeken Sadakat Açıklaması! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sadakat ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sadakat ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sadakat ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sonsuzluk çok saçma bi baskı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sadakat ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sadakat için "Biriyle hayatını sonuna kadar geçirebilmen için zeka seviyenin düşük olması gerekiyo bence :D Sadakatle bir kişiyle ömrünü geçirmenin ne alakası var? :D Ben tüm ilişkilerimde dünyanın en sadık insanıydım hepsi de minimum 2 yıl sürdü ama her insanın hayatımda bi süresi var yani… :D sonsuzluk çok saçma bi baskı.." ifadelerini kullanan Tilki sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

aleyna tilki den sadakat ile ilgili dikkat ceken aciklama