Akın Akınözü'nden Ebru Şahin'in Düğünü İle İlgili Sorulara Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Akın Akınözü önceki gün objektiflere yakalanırken, Ebru Şahin'in düğünü ile ilgili sorulan sorulara tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Akın Akınözü önceki gün objektiflere yakalanırken, Ebru Şahin'in düğünü ile ilgili sorulan sorulara tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Akın Akınözü önceki gün objektiflere yakalanırken, Ebru Şahin'in düğünü ile ilgili sorulan sorulara tepki gösterdi. 

 

Saçma soru!

 

Milliyet gazetesinden Seçkin Şenvardar ve Umut Ünver'in haberine göre; Akın Akınözü önceki gün Etiler'de görüntülendi. Akınözü, 'Ebru Şahin'in düğününe gidecek misiniz?' sorularına cevap vermemesi hatırlatılınca, "Öyle bir soru sorulmadı. Demekki öyle bir soru sorma isteği varmış. Benim 3 yıl boyunca çalıştığım partnerim, anladığım kadarıyla bir evlilik yoluna gidiyorlar. Mutluluklar dilerim. Bunun ötesinde ne söyleyebilirim ki" dedi. 'Davetiye gelse düğüne gider misiniz?' sorusuna ise, "Bu saçma bir soru. Davetiyede gelmez, hani gelsede gider miyim, gitmez miyim? Üzeri açık bir soru." diyerek tepki gösterdi